Teledonul lu’ Antena1!

teledon antena 1

Ce vreau să zic e ca Antena1 a organizat un teledon acu’ de pandemie și e mândră de nu mai poate. Știrea lor este asta: Mobilizare impresionantă a oamenilor, la teledonul „Români Împreună”. Și-au donat alocațiile sau pensiile pentru „eroii în alb”

Doar acest titlu vreau să-l comentez. Adică Antena 1 strânge bani de la amărâții de pensionari și se mândrește cu asta. Cum să zici că cineva și-a donat pensia sau alocația? Pensia sau alocația înseamnă cam singura sursă de venit și tu vii cu povestea ta tâmpită să-i furi ultimul ban din buzunar? Dacă vrei să faci acte de caritate, fă-le cu ajutorul celor care își permit și lasă amărâții de pensionari să-și economisească pensia că vor veni vremuri mizerabil de grele când oamenii ăștia nu vor mai avea bani de pâine la propriu. „Eroii în alb” sunt și trebuie să fie grija primară și exclusivă a statului român! Faceți ceva ca statul român să-i ajute cu programe dedicate și corect gestionate, nu furați pensiile amărâților de pensionari și alocațiile copiilor și apoi spuneți asta la tv prefăcându-vă că v-a intrat un gunoi în ochi. Penibil!

Teledonul organizează-l pentru pensionari și ajută-i să aibă siguranța că mâine vor avea cu ce să-și cumpere pâine și medicamente. Lasă teledonul pentru „eroii în alb” în grija statului care e altul care procedează la fel de greșit precum acest post TV. Statul e cel care trebuie să gândească programe pe care din păcate nici nu le-a gândit, nici nu le-a imaginat, pentru că atât statul, cât și Antena 1 sunt acum călare pe campanii de marketing, că doar noi ăștia micii suntem și prostuți și nu ne prindem care-i faza cu oportunitatea unei campanii de marketing. Pe principiul: de orice criză profită cine poate!

Cu alte cuvinte, Președintele iese la TV să ne învețe să ne spălăm pe mâini, după care reia povestea cu top gun, știți voi, faza cu geaca bomber din top gun reeditând chipurile succesul cu vizita din 2017 la baza militară Kogălniceanu, doar că de data asta cu geacă bomber ca să fie și mai sexi. Și uite așa cine trebuie să contribuie la strategii naționale de gestionare a crizei sanitare acum și a celei economice in 2-3 luni, moment în care România va face implozie, se ocupă de marketing și se oglindește ca frumoasa din poezia „La oglindă”.

Iar cei care pot face acte de caritate se ocupă cu strânsul banilor de la fix ăia care au mai multă nevoie de ei, adică acest post TV.

Și să nu uităm și de dl Cercel care, ce credeți, dorește să fie intangibili ăia care fac achiziții medicale în aceasta perioadă, măcar pentru cele 10 mii de teste pentru bucureșteni? De ce? Că o fi făcut el achiziția? Nuuu, nici vorbă! Oare și ăsta ne crede proști?

Sănătate vă dorim și dragi pensionari, fiți înțelepți și alegeți cu inima, dar și cu mintea, pentru că urmează vremuri grele, iar statul român nu vă va ajuta că nu are această știință!

#doamneajută! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts