Lumina din noi

lumina din noi

Trăim vremuri cu care niciunul dintre noi nu s-a mai confruntat, vremuri în care ceea ce știam ieri nu mai este valabil astăzi. Suntem nevoiți să fim departe unii de ceilalți, acest virus întorcând împotriva noastră probabil cea mai importantă caracteristică a ființei umane, aceea de a fi împreună cu cei pe care îi iubim. Cu toate acestea, situația în care suntem nu este una fără ieșire, dimpotrivă, ne aflăm în locul în care ne simțim cel mai bine și în locul în care acum câteva luni am fi dat orice să ne întoarcem și preț de câteva ore: suntem acasă.

Poate că această perioadă o să ne învețe să ne îndreptăm mai mult către cel de lângă noi, să trăim momentul prezent și totodată să dăm din ceea ce avem și celor care au prea puțin. Avem ocazia să fim mai buni, să ne gândim mai mult la binele celorlalți prin fapte.

Neuitând de zilele în care ne aflăm, cred ca mai mult ca oricând avem nevoie să reînviem, să îi simțim mai mult pe cei de lângă noi, să simțim altfel și cel mai frumos lucru pe care îl avem: viața.

Viața este lumina adevărată pentru care societatea ar trebui să uite de certuri, de dispute și să se bucure de ea. Totodată este lumina, mult prea intens discutată astăzi, pe care fiecare dintre noi a primit-o și care mereu o să fie aprinsă în noi. Căci, despre lucrurile acestea sunt Sărbătorile, despre lumina din noi, despre momentele cu râsete prin care îi aducem printre noi și pe cei care nu mai sunt, despre bucuria de a-l simți pe cel drag aproape.

Vă îndemn sa fiți mai buni, mai înțelepți și înțelegători, sa lăsați cuvântul lui Dumnezeu și al celor de lângă voi să vă umple sufletul cu bucurie și cu speranța că după această perioadă am recâștigat ceea ce poate ca uitasem că avem: viața.

Sa fiți buni și iubiți!

Hristos a înviat!

1 comment
  1. Adevarat a inviat! Avem timp mai mult pentru reflexie! Sa ne “uitam in oglinda” si sa vedem ce am gresit pana acum in relatia cu semenii nostri, sa ne intrebam cum putem fi mai buni, cum putem sa ne aparam sanatatea noastra si tuturor celor dragi! Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts