senior karaoke senior karaoke

Tărâmul unde ceasul merge înapoi

Să nu mai spuneți că minunile au dispărut de pe Pământ odată cu vârsta poveștilor… Minuni se întâmplă în fiecare clipă, trebuie doar să le privim ca să le vedem! Păi, cine se gândea că pe Sos. Viilor, la nr. 95A, într-un PUB micuț, ceasul poate să meargă de-a-ndăratelea?! Și poate! Am fost acolo și am trăit clipe de neuitat, în care prezentul se retrăsese rușinat, lăsând loc unor momente din trecut, timp în care tinerețea era stăpână absolută, inconștientă și fericită…

Da, timp de trei ore ceasul a luat-o razna și s-a întors în trecut! Greutatea reumatismelor a fugit jenată alungată de dulceața melodiilor de „altădată”! Nimeni nu s-a mai gândit la boli, datorii, medicamente și alte gingășii de-astea! Trei ore de tinerețe, în prezența muzicii vechi. Amintiri depănate de cântec. Trei ore în care am retrăit trecutul cu tot fiorul său plin de emoție și speranță. Atmosfera de cafenea veche, muzica care venea în valuri de amintiri m-au întors într-o lume în care puteam visa și în care credeam că axa pământului trece sigur prin creștetul meu, și totul îmi este posibil. Ore de nostalgie dulce m-au făcut să uit data din calendar și să fiu fericită! Asemeni mie, seniori și senioare, s-au luat la trântă dreaptă cu generația tânără într-o luptă dreaptă, în care a învins buna dispoziție. Din clipele amintirii, a rămas… amintirea și certitudinea că trecutul poate reveni dacă vrem și știm să-l chemăm. Prin mijloace magice știute de magicieni pricepuți care iubesc viața și înțeleg sufletele oamenilor la orice vârstă, se poate! Pentru minunatele clipe magice, mulțumesc vrăjitorului Radu Meiroșu, micuței zâne Andreea Teodorescu, reginei tărâmului fermecat, doamna Alina Crăciun, și desigur nu în ultimul rând tuturor celor care au ajutat la înfăptuirea magiei: organizatori și participanți ai serii de Karaoke!

Cu amintirea în suflet și speranța unei imediate reîntâlniri, vă invit pe toți în căsuța minunilor din tărâmul fermecat aflată pe Șoseaua Viilor, la nr. 95A, în fiecare vineri și sâmbătă seara! Doamnelor și domnilor, nu vă sfiiți să vă reîntâlniți cu tinerețea dumneavoastră. Este acolo! N-o lăsați să vă aștepte în zadar! Așadar, voie bună și să ne întâlnim sănătoși! Pentru dumneavoastră, Lucia Secoșanu.

Foto: Gabriela Oprea

  1. Cu grijă pentru cuvânt, ați îmbrăcat dialogul dintre generații într-un veșmânt artistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *