O parte din meniurile Moșiei Corbeanca vor fi donate familiilor nevoiașe la nivel local

responsabilitate sociala mosia corbeanca

Moșia Corbeanca, una dintre locațiile de referință pentru comunitatea din Corbeanca, dar și pentru bucureșteni, lansează serviciul de livrări de meniuri flexibile și à la carte. Meniurile vor putea fi comandate și livrate în Otopeni, Corbeanca, Balotești, Buftea și București, capacitatea locației fiind de 500 de porții zilnic. Totodată, Moșia lansează și un serviciu de donații, prin care va găti și va susține gratuit familiile vulnerabile din Corbeanca.

Moșia Corbeanca a fost deschisă în vara anului 2017, fiind parte a Maidan Grup, fondat de antreprenorii români Bogdan Doltu și Călin Cîndea. Cu o suprafață de 11.000 mp, Moșia oferă spații pentru evenimente, team-building-uri, zone de relaxare, dar și o bucătărie cu meniuri deja consacrate care puteau fi consumate până acum doar în cadrul locației.

În contextul actual provocat de virusul COVID-19, cei doi fondatori, împreună cu echipele din celelalte spații ale Maidan Grup (Stația Universitate, Stația Floreasca) au lansat serviciul de delivery în Corbeanca, București, Balotești, Buftea și Otopeni.

În plus, din dorința de a veni în sprijinul comunității din Corbeanca, echipa va dona mâncare familiilor nevoiașe care nu se pot deplasa sau nu au resursele financiare necesare. Oricine are nevoie de ajutor sau cunoaște pe cineva în localitate care are nevoie de ajutor poate scrie direct pe pagina de Facebook sau poate trimite un mesaj la contact@mosiacorbeanca.ro sau la telefon 0748 020 041.

Mai multe detalii despre meniuri și comenzi sunt disponibile pe http://mosiacorbeanca.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts