conjuga-ma la prezent Daniela Nicoleta Dumitrescu conjuga-ma la prezent Daniela Nicoleta Dumitrescu

Lansare de carte: Conjugă-mă la Prezent, psih. Daniela Nicoleta Dumitrescu 

Autoarea blogului „Fericiți cei ce comunică”, psihoterapeut Daniela Nicoleta Dumitrescu, își va lansa vineri, 13 iulie 2018, la Clubul Țăranului Român, începând cu ora 18:30, cea de a doua sa carte – „Conjuga-mă la prezent”. O carte biografică, un moment de intimitate, de vulnerabilitate revelatoare – un aproape jurnal al omului, al femeii și al terapeutului… în drumul ei către Prezent.

Poate că acest volum este cel mai intim autoportret, confesiunea gândului meu șoptit, pâlpâirea fragedă a lui așa simt. […] Ce bine este să poți spune despre tine cum ești, să te arăți gol, asumându-ți riscul dezvăluirii, fără teama că ai fi judecat, căci acum ai înțeles că ceea ce tu ești nu depinde de ceea ce alții spun că ești. Practic, regăsesti o libertate interioară de care îți era dor, dar pe care nu știi nici de ce și nici cum ai pierdut-o. Volumul de față este o poveste a devenirii mele, a felului în care mi-am trăit întâmplările existenței, a modului în care s-au așezat și m-au construit oamenii pe care i-am întâlnit, i-am iubit sau i-am îndepărtat, atunci când prezența lor a fost mai dureroasă decât absența. Mulțumesc celor care m-au iubit, mă iubesc și poate mă vor mai iubi pentru că prin sentimentul lor m-am construit, definit, șlefuit. Mulțumesc celor pe care i-am iubit, îi iubesc și poate îi voi mai iubi până la capătul suflării mele pentru că iubirile pe care le port în mine îmi conturează sensul lui a fi. (Daniela Nicoleta Dumitrescu)

Alături de autoare vor fi prezenți doi invitați speciali:
Antonia Noël: specialist în comunicare, formator și consultant în comunicare relațională, speaker, autor de cărți terapeutice; a ghidat peste 6000 de oameni pe calea dezvoltării personale. (www.antonianoel.com)
Ștefan Popescu: profesor universitar SNSPA, analist politic.

La întrebarea Cine ești?, Daniela îți răspunde cu același zâmbet senin și rocambolesc: „Sunt o persoană care poartă o dizabilitate, în sensul că dimensiunile mele sociale nu corespund normelor general acceptate! Sunt miniognă, dar simpatică! Sunt… și asta este minunat!”. Psiholog clinician de peste 10 ani, psihoterapeut și formator în metoda ESPERE©, creată și dezvoltată de Jacques Salomé, Daniela are experiența lucrului cu toate categoriile de vârstă care compun călătoria omului prin viață – adulți, copii în situații de risc, seniori.

Evenimentul se desfășoară cu intrare liberă.
Cartea va fi disponibilă publicului la eveniment.
Fb: https://www.facebook.com/events/192730838108834/
Organizator: „Fericiti cei ce comunică”, psih. Daniela Nicoleta Dumitrescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *