Conferință „Europa îmbătrânește! România este pregătită?”

servicii sociale varstnici

Fundația de Sprijin Comunitar Bacău, în parteneriat cu Asociatia Four Change și Universitatea Danubius din Galați, organizează pe 28 noiembrie, începând cu ora 9:00, la Hotel Parliament din București, conferința de încheiere a proiectului „Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de servicii în fiecare comunitate”.

Prin acest proiect ne-am propus să creștem capacitatea organizațiilor neguvernamentale care furnizează servicii sociale destinate persoanelor vârstnice de a formula și propune politici publice ce vizează stimularea contractării sociale în vederea dezvoltării de servicii sociale pentru vârstnici în fiecare comunitate din România.

Conferința va prezenta concluziile unei activități intense de doi ani la nivel național, în urma căreia am realizat o amplă analiză a situației achizițiilor de servicii sociale la nivel național, am realizat un ghid de consolidare a dialogului civic în beneficiul persoanelor vârstnice, dar și o propunere de politică publică privind contractarea socială.

De asemenea, vă vom prezenta unele dintre cele mai frumoase modele de succes privind dezvoltarea unor proiecte pentru bătrâni în parteneriat public-privat și câteva modele de contractare din alte colțuri ale UE, din care în mod sigur avem multe de învățat!

Înscrierea la conferință este gratuită, în limita locurilor disponibile și se face exclusiv prin completarea formularului de participare disponibil aici: https://forms.gle/otfP3HQQgu2EFrGTA până la data de 22 noiembrie 2019.

Proiectul ”Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de servicii în fiecare comunitate” este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Detalii despre proiect: https://fsc.ro/programe/servicii-sociale-comunitate/; http://www.4change.ro/servicii-sociale-pentru-fiecare-varstnic-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts