Cântecul oamenilor în Senior Karaoke…

In primavara-vara lui 2019 am iesit in oras, in clubul de karaoke Viilor Pub, si am organizat 5 evenimente de karaoke social intergenerational…

…cu 52 de seniori si tineri din centre de zi ale DGASPC-urilor si ONG-urilor asociate/partenere, CARP Omenia, Organizatia Concordia, S.O.S. Satele Copiilor, AUTISM Romania. Cu o singura dorinta, aceea de a canta. Cu artisti care au cantat pro-bono: Elena Albu, care a venit o data singura, a doua oara insotita de trupa Light Quartet, apoi Luiza Ghinda si mama ei cu viorile. Iar proiectul a avut si un imn oficial creat de un tanar muzician, beneficiar DGASPC Sector 1  Iar in timpul proiectului, s-a nascut o asociație pentru seniori… Magic Seniors care in decembrie 2019 a lansat primul eveniment „Senior Cafe” – „o oază de… socializare pentru seniori presarata cu distractie, cu voie buna, cu muzica, cantec, surprize, cu… prietenie…” 

Trăiri 

„Eu nu am cantat niciodata pana acum” (beneficiar centru de zi seniori)

„Eu nu am mai cantat de 20 de ani…”  (beneficiar centru de zi seniori)

„Eu nu am mai avut niciodata experienta asta si mi se pare ceva oau!” (tanar DGASPC Sector 1)

„Ma simt foarte bine… e o armonie deplina” (senior CARP Omenia)

„Avem foarte multi seniori care sunt pasionati de dans, de muzica si (…) se simt foarte bine alaturi de cei tineri. Avem o energie pozitiva cu care ne incarcam si speram ca proiecte de genul acesta o sa mai urmeze.” (Ana Zgondea, sef serviciu centru de zi pentru seniori „Codrii Neamtului”)

„Este un eveniment in care se promoveaza fericirea” (Elena Albu, artista invitata)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts