Ce minuni poate face cătina pentru sănătate; Ai răcit iarna? Ai un risc crescut de a face Alzheimer

Ceaiul care ține sub control glicemia. Ceaiul de lemongrass conține foarte puține calorii, motiv pentru care este inclus în dietă. Ceaiul conține polifenoli care ajută la cresterea consumului de energie și la oxidarea grasimilor, contribuind astfel la scăderea în greutate. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat pentru detoxifiere, plus că stimuleaza metabolismul. Și din moment ce ceaiul de lemongrass este un diuretic natural, consumul lui te poate ajuta să scapi de acele câteva kilograme pe care vrei sa le dai jos, conform Click pentru femei.

Ce minuni poate face cătina pentru sănătate. Conține aminoacizi, betacaroten, zeaxantină, licopen, flavonoide, acizi grași Omega-3, -6 si -9, acid tanic, vitaminele B1, B2, K, C, A, E, peste 60 de antioxidanți, cel puțin 20 de minerale, acid malic, uleiuri și alți compuși bioactivi. Toate astea sunt o comoară pentru sănătatea ta. Cercetări recente au demonstrat că minunata cătină ajută la stimularea activității fizice, la prevenția fibrozei hepatice, la scăderea în greutate și la îmbunătățirea activității sistemului circulator. În plus, mai are ceva ce nu se găsește prea des – Omega-7 – un acid gras care face minuni pentru sănătatea pielii și circulația sângelui, potrivit Click.

Două tipuri de diete care protejează inima. Ce rezultate s-au obținut în trei luni de regim. Două planuri alimentare – dieta vegetariană, dar care include ouăle, și cea mediteraneană protejează inima, arată un nou studiu publicat luna trecuta în jurnalul “Circulation”. Cercetarea a inclus 107 persoane sănătoase, dar supraponderale, cu vârste între 18 și 75 de ani, potrivit Adevarul.

Ai răcit iarna? Ai un risc crescut de a face Alzheimer. Conform ultimelor studii, se pare că persoanele care răcesc iarna au un risc crescut de a face Alzheimer. Totuși, trebuie să știi că nu este vorba de orice virus, ci de H3N2, tulpina care a dus la apariția răcelii numite Aussie și care a făcut multe victime în Australia, Marea Britanie și America în aceasta iarna. În urma testelor efectuate pe șoareci de laborator, s-a ajuns la concluzia că tulpina H3N2 poate afecta memoria pe termen lung, dar crește și riscul de a dezvolta depresie, autism și schizofrenie, potrivit Diva Hair.

Știați că drojdia de bere este „doctorul minune” care tratează afecțiuni grave? Cercetătorii europeni au constatat că tratamentul cu drojdia de bere remediază numeroase carențe în organism: vitaminele D si E (biotina), complexul B (B1, B2, B3, B5, B7, B8, B9, B12, B15), enzimele, mineralele în forme ușor asimilabile de organism (calciu, magneziu, fosfor), dar și oligoelementele vitale pentru sănătate: seleniu și crom. S-a constatat că o doză benefică pentru un adult constă în consumul a trei lingurițe de drojdie de bere, de trei ori pe zi, pe stomacul gol, potrivit Click.

Inamicul ficatului gras! Curăță colonul și vă îmbunătățește vederea. Sfecla roșie este una dintre cele mai sănătoase legume de pe planetă, cu beneficii incredibile la nivelul organismului uman. Un aliment care este capabil să elimine grăsimea din ficat și să curețe temeinic colonul. Mai mult, consumând sfeclă, veți constata ca vederea dv. s-a îmbunătățit. Specialiștii de la Health Wealth Bridge au pus la punct rețeta perfectă care să aducă beneficii maxime în urma consumului acestui aliment, scrie doctorulzilei.ro.

Paul Anghel (ANPC) avertizează asupra produselor etichetate ca fiind de post, dar care conţin ingrediente din proteină animală. Directorul general al ANPC Paul Anghel avertizează consumatorii să citească foarte atent etichetele produselor de post, precizând că în anii anteriori comisarii au găsit la vânzare mărfuri prezentate ca făcând parte din această categorie, dar care conţineau ouă, zer pudră, frişcă sau alte ingrediente. Anghel prezintă o serie de recomandări pentru alegerea produselor de post dorite şi menţionează că inscripţii de genul „praf de ouă”, „zer praf” sau „praf de iaurt” demonstrează că produsele nu sunt de post, potrivit News.ro.

1 comment
  1. “Ai răcit iarna? Ai un risc crescut de a face Alzheimer. Conform ultimelor studii, se pare că persoanele care răcesc iarna au un risc crescut de a face Alzheimer. Totuși, trebuie să știi că nu este vorba de orice virus, ci de H3N2, tulpina care a dus la apariția răcelii numite Aussie și care a făcut multe victime în Australia, Marea Britanie și America în aceasta iarna. În urma testelor efectuate pe șoareci de laborator, s-a ajuns la concluzia că tulpina H3N2 poate afecta memoria pe termen lung, dar crește și riscul de a dezvolta depresie, autism și schizofrenie, potrivit Diva Hair.|” 10.03.2018
    Am cautat Diva Hair si am gasit ceva despre locuri unde te ” cofezezi” , apoi m-am plictist .Fake news ca intre timp veni iar SARS-ul peste noi. Cu 2 zile inainte se zicea ceva la de virusul gripei aviare la curcanul unguresc !
    Acum nu bagatelizez subiectul gripei, departe de mine gandul, iar SARS-ul e chiar ucigator ; nu exista tratament , dar nici vaccin de preventie, calatoriile in jurul lumii sunt numeroase si fac posibila transmiterea cu repeziciune a oricarui virus.Anul nou chinezesc a coincis cu declansarea unei epidemii de sars on China…si de aici se tot rostoleste!
    Dar sa spui ca : ” “Ai răcit iarna? Ai un risc crescut de a face Alzheimer” mi se pare o gogorita.Sa inteleg ca daca racesc vara fac…..ce? Poate ” boala vacii nebune”….sunt deja un pic panicata. Ce boala o sa fac?
    PS. Despre efectul benefic al catinei si a plantelor medicinale in general numai pareri bune am; pacat ca ai nostrii copii nu prea consuma ( cred ca s-a scris pe Fb sau alta retea de socializare ca prezinta ” risc sa rugineasca de la ceai”…iar produsul ala cu boul rosu ” iti da aripi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts