stil de viata curs stil de viata curs

O academie sănătoasă

În viața noastră de zi cu zi, atunci când ne cumpărăm ziarul, când deschidem televizorul sau când răsfoim plictisiţi paginile online, întâlnim destul de des cuvinte precum sănătate, nutriţie, nutrimente, stil de viaţă şi multe altele.

Majoritatea ne întrebăm de unde apar aceste concepte, cine le împrăştie şi ce presupun ele. Unii dintre noi poate chiar ne dorim să ne schimbăm stilul de viaţă şi, cel mai important, ne dorim să ne simţim mai bine atât din punct de vedere psihic cât şi fizic. Cei mai mulți dintre noi nu știm însă de unde să începem…

Academia de Longevitate este (aşa cum sugerează şi titlul) o academie sănătoasă. Creată sub forma unor seminarii bilunare, Academia invită la discuţie orice ființă avidă de a afla cât mai multe informaţii despre ce înseamnă să fii… sănătos în adevăratul sens al cuvântului. Proiectul a fost conceput la începutul anului 2018 de către Dna Dr. Aurelia Curaj din dorinţa de a împărtăşi şi altora informaţiile acumulate de-a lungul carierei şi din experienţele de zi cu zi. Dr. Aurelia Curaj este medic primar în specialitatea geriatrie şi gerontologie, lector univ. dr. la Facultatea de Sociologie şi Asistență socială a Universităţii din Bucureşti, manager al Fundaţiei Geron şi un om cunoscător în ale sănătăţii.

Chiar dacă se afla abia la început de drum, Academia şi-a creat deja câţiva prieteni: acei oameni care se trezesc dis-de-dimineaţă, citesc ziarul, se duc la muncă iar apoi îşi petrec două seri de marţi pe lună înconjuraţi de informaţii care le pot schimba viaţa în… mai bine. Nutriţia, supernutrimentele, detoxifierea celulară, microbiomul şi multe altele nu sunt simple cuvinte extrase dintr-un manual de medicină, ci sunt teme de discuţii, sunt principalele teme asupra cărora fiecare dintre noi ar trebui să le acorde mai multă atenţie.

Până în prezent, Academia a organizat două evenimente: un eveniment introductiv despre sănătate şi unul despre nutriţie. La fiecare din cele două, Dr. Aurelia Curaj a explicat pe îndelete ce înseamnă cu adevărat să trăieşti şi să te simţi altfel decât obişnuiai să o faci şi a îndulcit participanţii cu prăjituri raw vegan, sucuri naturale şi multe altele.

Locaţie: Fundaţia Geron – Aleea Sălaj nr. 6, Sector 5; Taxa de participare: 100 RON

Marţi, 27 martie, de la ora 18:00, va avea loc cel de al treilea eveniment al Academiei de Longevitate cu tema „SuperNutrimentele” – un subiect dezbătut atât de companiile farmaceutice, de media, dar şi de nutriţionişti. Dacă simţiţi nevoia unei schimbări, oricât de mică ar fi ea, sau dacă pur şi simplu doriţi să aflaţi mai multe, Academia de Longevitate este un loc cald, primitor, în care o să vă simţiţi ca… acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *