Apasă tasta Enter

Te pricepi la meșterit frumuseți? Breslo a lansat #PrimaMie pentru creatorii care vor să-și transforme pasiunea lucrului manual într-un mod de viață

Breslo.ro, cea mai mare comunitate creativă din România, a lansat #PrimaMie, un program de susținere a artizanilor talentați care își doresc să pună pe picioare o afacere creativă – un boutique online în care să-și expună produsele, bucurându-se de promovarea creațiilor și de sfaturile unor artiști afirmați.

Ce înseamnă și ce oferă #PrimaMie? Găzduire timp de 1 an pe Breslo.ro pentru creații unicat lucrate de mână, campanii de promovare, consiliere din partea artiștilor care au transformat deja handmade-ul într-un mod de viață și îți mai câștigi și banii înapoi, cei pe care îi plătești pentru a beneficia de serviciile de mai sus – dacă reușești să vinzi produse în valoare de 1000 de lei până la 30 noiembrie a.c. Banii înapoi înseamnă 599 lei, cât costă tot acest pachet numit #PrimaMie.

Ce poți vinde pe Breslo.ro? Orice-ți trece prin cap, e lucrat manual și e unicat – de la un cercel, până la o piesă de mobilier.

Ce mai trebuie știut e că de onorarea comenzilor venite pe boutique-ul tău online te ocupi tu, ca vânzător. Breslo.ro te ajută să-ți „desfaci” marfa (marketplace), iar prin acest program lansat recent îți dă o mână bună de ajutor. Îți mai oferă și numărul impresionant de creații originale și materiale art&hobby adunate pe platformă în cei 10 ani de activitate: 170.000.

Mai multe informații despre campanie, regulament și despre cum poți deveni membru, pe Breslo.ro.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *