Te pricepi la meșterit frumuseți? Breslo a lansat #PrimaMie pentru creatorii care vor să-și transforme pasiunea lucrului manual într-un mod de viață

Breslo primamie

Breslo.ro, cea mai mare comunitate creativă din România, a lansat #PrimaMie, un program de susținere a artizanilor talentați care își doresc să pună pe picioare o afacere creativă – un boutique online în care să-și expună produsele, bucurându-se de promovarea creațiilor și de sfaturile unor artiști afirmați.

Ce înseamnă și ce oferă #PrimaMie? Găzduire timp de 1 an pe Breslo.ro pentru creații unicat lucrate de mână, campanii de promovare, consiliere din partea artiștilor care au transformat deja handmade-ul într-un mod de viață și îți mai câștigi și banii înapoi, cei pe care îi plătești pentru a beneficia de serviciile de mai sus – dacă reușești să vinzi produse în valoare de 1000 de lei până la 30 noiembrie a.c. Banii înapoi înseamnă 599 lei, cât costă tot acest pachet numit #PrimaMie.

Ce poți vinde pe Breslo.ro? Orice-ți trece prin cap, e lucrat manual și e unicat – de la un cercel, până la o piesă de mobilier.

Ce mai trebuie știut e că de onorarea comenzilor venite pe boutique-ul tău online te ocupi tu, ca vânzător. Breslo.ro te ajută să-ți „desfaci” marfa (marketplace), iar prin acest program lansat recent îți dă o mână bună de ajutor. Îți mai oferă și numărul impresionant de creații originale și materiale art&hobby adunate pe platformă în cei 10 ani de activitate: 170.000.

Mai multe informații despre campanie, regulament și despre cum poți deveni membru, pe Breslo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts