fundatia vodafone fondul pentru fapte bune fundatia vodafone fondul pentru fapte bune

Fundația Vodafone – Fondul pentru Fapte Bune. Finanțări în beneficiul categoriilor sociale defavorizate, inclusiv al vârstnicilor

Fundația Vodafone a lansat a 5-a ediție a programului de finanțare „Fondul pentru Fapte Bune”, adresat organizațiilor neguvernamentale. În cadrul Fondului, pot fi depuse proiecte noi (care nu au fost implementate, deja) în domeniile sănătaţii, educaţiei, serviciilor sociale și voluntariatului, realizate în beneficiul unei categorii sociale defavorizate (copii, tineri, bătrâni, persoane cu dizabilitaţi).

Exemple: proiecte care asigură creșterea calitaţii serviciilor medicale într-o instituţie medicală, pentru îmbunătăţirea accesului la educaţie, de servicii de asistenţă socială pentru persoanele vulnerabile, de accesibilizare pentru persoane cu dizabilităţi, proiecte care contribuie la creșterea calităţii procesului de învăţământ, care previn abandonul școlar și familial, proiecte care folosesc tehnologia în domeniile amintite mai sus etc.

Termenul limită pentru înscrierea online a proiectelor este 26 iunie, ora 16:00. Valoarea rundei de finanţare este de 920.000 lei. Vor fi susţinute proiecte în limita a 230.000 lei. Perioada de implementare a proiectelor câștigătoare este 1 septembrie 2018 – 1 septembrie 2019.

În cei 20 ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat 1.104 de proiecte derulate de 706 de ONG-uri din întreaga țară, în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale. Proiectele au avut peste 2,7 milioane de beneficiari – copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit peste 28 milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile nonprofit partenere.

Mai multe informații despre această rundă de finanțare, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *