filme gratuite TIFF filme gratuite TIFF

#Stămacasă: premiere în weekend și filme difuzate gratuit pe TIFF Unlimited

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul Internațional de Film Transilvania, vine cu o selecție de filme accesibile gratuit și cu propunerea de a transforma serile de weekend în care #StămAcasă, în această complicată perioadă de izolare socială, în evenimente cu premiere de cinema online. Începând din 28-29 martie și pe tot parcursul perioadei de #CaranTIFF, iubitorii de film se pot întâlni virtual, în fiecare weekend, de la orele 17.00 și 21.00, pe unlimited.tiff.ro.

Filmele propuse pot fi accesate gratuit pe teritoriul României, doar de la ora anunțată. Ulterior, ele vor fi disponibile doar pentru abonați. Dăm startul sâmbătă, 28 martie, de la ora 21.00 cu Vieți dubleDoubles vies, o comedie spumoasă despre aventuri amoroase, trădări și complicități cu Guillaume Canet și Juliette Binoche, regizată de celebrul cineast francez Olivier Assayas. Câștigătorii Trofeului Transilvania pentru cel mai bun film la TIFF, Moștenitoarele/ Las Herederas (2018) și Fără cale de-ntorsSin Retorno (2011), vor transforma seara de duminică, 29 martie, în una memorabilă.

Filmele pot fi accesate AICI.

Sursă articol și foto: https://tiff.ro/tiff/stiri/stamacasa-premiere-weekend-si-filme-difuzate-gratuit-pe-tiff-unlimited

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *