Christian Tour oferte turstice Christian Tour oferte turstice

Christian Tour: Superoferte turistice de ultimă oră

Agenția de turism Christian Tour, cel mai mare tour operator de vacanțe din România, a lansat o campanie de reduceri la pachetele sale turistice, cu oferte pornind de la câteva zeci de euro de persoană.

Christian Tour oferă reduceri generoase de până la 40% până în data de 16 iulie a.c. Potrivit unui comunicat de presă al Anchor Group, promovat pe site-ul ComunicatedeAfaceri.ro, ofertele sunt disponibile la agenția Christian Tour din Plaza România. Reprezentanții  Christian Tour informează însă că vă puteți adresa oricărei agenții pentru detalii și rezervări. Ofertele Christian Tour pot fi consultate pe site-ul agenției.

Christian Tour este recunoscută pentru programul său turistic adresat seniorilor. Prin Senior Voyage, persoanele de peste 55 de ani (și nu numai) pot beneficia de pachete turistice reduse în perioada octombrie – mai.

Programul Senior Voyage are „atașat” un card de loialitate pe care îl puteți obține contra sumei de 25 de euro și care se activează în momentul în care achiziționați primul pachet turistic Senior Voyage.

Ofertele de ultimă oră ale agenției pot fi consultate aici.

Detalii despre programul Senior Voyage, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *