Senior Karaoke. Ce se mai întâmplă în acest proiect

senior karaoke

S-a cântat, s-au rostit versuri, s-a dansat la Senior Karaoke – pe 14 iunie, 12 iulie și 26 iulie. S-au întâlnit seniori și tineri ai Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, 3, 4 și 5; au venit împreună părinți și tineri ai organizației AUTISM România; au venit tineri de la SOS Satele Copiilor și Organizația Umanitară Concordia.

59 de seniori, tineri și invitați din comunitate au participat la cele trei întâlniri de karaoke organizate de Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC) la Viilor Pub – în oraș. Au fost ultimele evenimente care preced întâlnirea finală, din 23 august ,ce va încheia oficial acest proiect.

„Senior Karaoke. Cântăm împreună!” este un proiect intergenerațional care întărește programul Seniorul.ro – dezvoltat de GEAC împreună cu două organizații partenere, Asociația CSR Nest și Asociația Magic Seniors, care luptă pentru ca îmbătrânirea în România să fie un proces firesc și demn, nu o criză.

Senior Karaoke este unul dintre cele patru proiecte câștigătoare în cadrul primului apel de proiecte al programului de finanțare Start ONG, la categoria 1000 – 5000 euro.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultural. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere și instituțiilor non-administrative.

Puteți urmări ce se întâmplă la Senior Karaoke pe Facebook (Seniorul.ro), Instagram (Seniorkaraoke) și YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts