Crima

social media

Făptura îl privi drept în ochi. Vă urmăresc de mult timp, iî spuse ea, dar nu am îndrăznit să vă vorbesc… Povestiți-mi ceva despre dumneavoastră, orice. Nu am mai abordat niciodată un privitor ca dumneavoastră. Nu vreau să mă înțelegeți greșit, dar aveti așa un fel de a vă uita la mine, că mă tulbur. Dacă vă deranjez, doar spuneți-mi și îmi voi continua treaba ca și cum nici nu aș exista. Simt însă că între noi doi s-a stabilit o legătură. Să nu mă înțelegeți gresit, dar simt că dumneavoastră vă pot arăta ceva ce nu arăt oricui. Priviți-mi cu atenție sânii. V-aș spune să vă aplecați mai mult, dar numai dacă vă doriți. Tăcerea dumneavoastră mă înfioară, uitați-vă, tremur toată. Nu stați așa… Mă întreb dacă ați dori să îmi atingeți sânii. Înțeleg ca v-ar veni foarte greu. Examinați-i în voie, nu vreau sa vă presez. Vă puneți întrebari, văd asta. Vă asigur, cu toată onestitatea, că nu obișnuiesc să îmi deschid inima oricui… Sunt o profesionistă. Ah, uitați-vă, sunt goală. Nu vreau să mă înțelegeți greșit. Nu știu ce mi-a venit. Am simțit că dumneavoastră vă pot arăta totul. Vă spuneți desigur că ar fi ceva deplasat ca un privitor să intre… în direct. Sunteți atât de calm. Privirea dumneavoastră mă neliniștește. Vă mărturisesc că aș dori ca această interacțiune să nu se termine niciodată. M-ar ucide… Ah, totul s-a terminat.

E de rău, începu agentul, vă spun, pentru binele dumneavoastră, marturisiți-vă fapta. Nu e prima oară când, din cauza unui privitor, o zeiță se stinge. Tăcerea dumneavoastră nu face decât să vă complice existența.
Așadar, îl privi judecătorul, cum vă explicați că o așa făptură s-a prăbușit în fața și din cauza dumneavoastră. Fără ca dumneavoastră, care o priveați, să faceți ceva pentru a împiedica acest lucru. Impasibilitatea dumneavoastră este o crimă abominabilă.
Execuția va avea loc în direct. Aveți ceva de spus în apărarea dumneavoastră? Iertați-mă, domnule judecător, și stinse ecranul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts
mireasa moarta
Read More

Mireasa

Ochii, tulburi de dureri nesfârșite, privesc scotocitor spre altă lume. În ei slabe lumini mărturisesc gândul: curiozitate, teamă,…