Sondaj I-LINK: Viața noastră în timpul pandemiei de Covid-19

Un grup de cercetători universitari internaționali care fac parte din Rețeaua internațională de cercetare a singurătății și izolării (I-LINK) a lansat un sondaj despre cum au experimentat și experimentează oamenii singurătatea și izolarea în timpul pandemiei de Covid-19.

Sondajul, spun cercetătorii, va contribui la înțelegerea modului în care pandemia de Covid-19 a afectat persoane, familii, comunități, politici și servicii atât la nivel național cât și global, fiind esențiale pentru informarea societății pe viitor.

Ei mai vor să înțeleagă și dacă persoanele vârstnice, în special cele are îngrijesc membri ai familiei dependenți de sprijin sau alte grupuri vulnerabile, au resimțit mai acut efectele negative ale distanțării sociale în ultima perioadă.

Completarea acestui sondaj online durează aprox. 15 minute. Sondajul este voluntar și confidențial. Nimic din aceste date nu va permite cuiva să vă identifice. Sondajul este în prezent disponibil în 9 limbi, inclusiv în limba română, iar colectarea de date este în derulare până la finalul lunii septembrie 2020.

Sondajul în limba română este disponibil la acest link:
https://survey.qualtrics.com/jfe/form/SV_9BLcilcWrL47EdT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts