romanian csr awards sustinerea angajatilor romanian csr awards sustinerea angajatilor

Romanian CSR Awards 2019. Cele mai multe proiecte ale companiilor responsabile social au fost inscrise la categoriile Sustinerea Comunitatii, Sanatate si Educatie

Romanian CSR Awards, eveniment aflat deja la a saptea editie, a aliniat la start 176 de proiecte de responsabilitate sociala implementate pe parcursul anului trecut de circa 100 de companii din Romania.

Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Sustinerea Comunitatii, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Sanatate si Educatie.

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate in perioada urmatoare, iar premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale ce va avea loc pe 10 aprilie, in Bucuresti.

Ne bucuram sa vedem ca sunt din ce in ce mai multe proiecte de CSR care au un impact semnificativ in comunitate. Si, mai ales, oameni dedicati initiativelor de bine. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere

Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network

Partenerii din acest an ai Galei Romanian CSR Awards sunt companiile: Penny Market, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, OMV Petrom, KFC, Telus International, Holcim, CEZ si Unilever.

Partenerii Media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *