Gerovitalul antiîmbătrânire, reduceri în Iași și Suceava

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, oferă reduceri de 20% la produsele Gerovital si Aslavital comercializate în noile sale magazine din Iași și Suceava.

Până la data de 30 iunie, vizitatorii ambelor magazine vor putea cumpăra orice produs cu o reducere de 20%. În plus, clienții magazinelor Gerovital vor putea efectua gratuit teste de dermoanaliza a tenului, care indică nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Primul spatiu propriu Gerovital din zona Moldovei a fost deschis în Piatra Neamț, la finalul lunii mai. Farmec are în prezent 11 magazine Gerovital, compania clujeană deschizând de la inceputul anului 2017 magazine de marcă în Craiova, Cluj, Ploiești, București și Timișoara.

În acest an, Gerovital împlinește 50 de ani de excelență în cosmetică, o performanță la care am ajuns și prin sprijinul tuturor românilor. Încrederea și recunoștința primită din partea iubitorilor mărcii de-a lungul acestui timp a stat la baza extinderii pe care o avem planificată pentru acest an […] În cadrul magazinelor, vizitatorii vor avea la dispoziție o gamă variată de soluții de îngrijire, printre care și cea mai recentă linie de produse, Gerovital H3 Derma+ Premium Care, prima gamă premium din portofoliul Farmec. (Mircea Turdean, Director general al companiei Farmec)

În 1952, Ana Aslan a preparat vitamina H3, un produs a cărui formulă avea la bază procaina, cunoscută până atunci doar că anestezic local. Ana Aslan a studiat modul în care procaina putea fi folosită în lupta împotriva îmbătrânirii şi a găsit compoziţia care să valorifice efectele acesteia asupra frumuseţii. Conceptul Gerovital H3 a fost introdus pentru prima dată în 1957, la Verona, în Italia, cu ocazia Congresului Internaţional de Gerontologie. Farmec a făcut din Gerovital H3 o adevărată marcă de succes, pe care o deţine şi astăzi în portofoliu, într-o formulă reînnoită. Cremele Gerovital H3 sunt printre puţinele produse 100% româneşti care şi-au păstrat notorietatea, fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. Gama are efecte asupra pielii îmbătrânite, dar şi asupra pielii care nu a îmbătrânit încă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts