Profi a donat 10.000 de euro pentru a ajuta vârstnicii din programele United Way România să facă față efectelor pandemiei de Covid-19

carp omenia united way

În această perioadă critică, în care pandemia de Covid-19 a adus schimbări radicale în viețile tuturor, Profi Rom Food SRL a donat Fundației United Way România suma de 10.000 de euro, pentru ajutorarea seniorilor izolați. Astfel, 300 de vârstnici din București primesc pachete cu alimente de bază și produse igienico-sanitare care îi ajută să facă față efectelor pandemiei.

Întreaga lume traversează săptămâni dificile, în care pandemia de Covid-19 a afectat și modul în care se pot implementa programele sociale. Vârstnicii sunt una dintre categoriile cele mai vulnerabile în fața virusului Covid-19. În condițiile actuale, când cea mai bună cale de prevenire a îmbolnăvirii este să limităm contactul cu alte persoane, vârstnicii au și mai mult de suferit. Singurătatea, boala, resursele financiare limitate și imposibilitatea de a participa la activitățile susținute de programele United Way România îi determină să devină și mai vulnerabili. De aceea, este important să rămânem uniți și să îi ajutăm pe cei care au mai mare nevoie de mâncare și produse de igienă indispensabile.

Prin programele sale în sănătate, United Way România sprijină seniorii care au o situație materială precară și/sau care trăiesc singuri, oferindu-le mâncare, suport emoțional, medicamente sau servicii medicale de bază. Profi Rom Food SRL este unul dintre partenerii strategici ai United Way România, colaborarea retailerului cu fundația având, deja, o tradiție de 4 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts