Întâmplarea

Ne-am cunoscut în avion, în drum spre Dubai. Era din Bacău și zbura către sora ei, mi-a zis, Aisha. Ne-am privit tăcuți câteva secunde, apoi i-am spus că… zbor și eu, după care motorul din stânga explodă.

Ne vom reîntâlni mereu, șopti ea trecându-și mâna prin părul meu, eu simt, tu simți, nu?…

I-am spus că simt, da, că toată viața până acum am stat în tot ce nu se întâmplă și că acum mi-e teamă… apoi avionul se înclină brusc lipind-o de geamul din stânga.

Cum asta? Uită-te și tu ce avem acum… mă privi ea șoptind, în timp ce apele de jos se vedeau ca niște vene subțiri. Stai… îți zic doar că mi-e teamă, c-am avut tot felul de căcaturi pe pământ, dar, stai, ce se întâmplă acum, în aer, e… altceva.

Ești un bou, se ambală ea, dezlipindu-se de geam, dar nimeni nu o auzi în vacarmul din jur. Să mori tu că-i altceva?! Să mor eu, o privii, închizându-mi ochii…

Am crezut pentru o clipă că mă înalț, că tu… murmură ea. Stai puțin… hai să vedem lucrurile rațional, bâiguii eu. Prostule, nu vezi că m-am îndrăgostit, pe bune, tu chiar ești prost, să mor eu! Du-te dracului! urlă ea odată cu toți pasagerii. Nu mai vreau să stau puțin, toată viața am stat puțin. Cu tine vreau să trăiesc tot ce se întâmplă acum… Tot ce se întâmplă Acum…

Ești dragostea mea pe Pământ… îi șoptii cuprinzându-i fața cu mâinile fierbinți. Ne sărutam, ne sărutam mereu arzând în timp ce apele de dincolo ne așteptau cu venele umflate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts