Bunicii și părinții noștri au dreptul la demnitate!

servicii varstnici fundatia de sprijin comunitar

Timp de doi ani, Fundatia de Sprijin Comunitar Bacău (FSC) împreună cu Asociația Four Change și Universitatea Danubius Galați s-au străduit să convingă cât mai multi decidenți la nivel național să dezvolte servicii dedicate vârstnicilor peste tot în țară.

Noi credem că în România toți bătrânii trebuie să aibă acces la serviciile de care au nevoie, indiferent dacă trăiesc în capitală, alte mari orașe sau într-un cătun uitat de lume.

FSC reusește de peste 20 ani să ofere servicii sociale și socio-medicale în Bacău, demonstrând că acolo unde este voință se poate! Și…există și fonduri!

Acum avem nevoie de ajutorul vostru pentru a trage un semnal de alarmă la nivelul autorităților locale și centrale față de situația dramatică a bunicilor uitați!

Împreună vom fi o voce mai puternica care solicită autorităților din întreaga țară să aibă grijă de toți bătrânii!

PETIȚIA POATE FI SEMNATĂ AICI!

Vă mulțumim pentru susținere.

Demersul este realizat în cadrul proiectului “Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de serrvicii în fiecare comunitate” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativa 2014-2020 și implementat de către Fundația de Sprijin Comunitar Bacău în parteneriat cu Asociația Four Chage si Universitatea „Danubius” din Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts