coronavirus varstnici coronavirus varstnici

Mega Image și Shop&Go vor avea program dedicat persoanelor în vârstă şi celor cu dizabilităţi între 7 și 8 dimineața

UPDATE: Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020, acest program nu mai este valabil.

Începând de luni, 23 martie, toate magazinele Mega Image şi Shop&Go vor avea program dedicat persoanelor în vârstă de peste 65 de ani şi celor cu dizabilităţi în intervalul orar 07.00 – 08.00.

Alte măsuri luate de Mega Image

  • Modificarea programului magazinelor: toate magazinele Mega Image, inclusiv cele non-stop și Shop&Go, vor avea program limitat în această perioadă si vor functiona în intervalul orar 08:00 – 22:00 pentru optimizarea activitatilor de igienizare, dezinefecție și aprovizionare.
  • Modificări la raioanele de autorservire: pentru a evita cât mai mult contactul cu alimentele vrac, măslinele se vând doar în caserole preambalate și precântărite, fiecare produs de panificație sau patiserie este preambalat individual în pungă de hârtie, iar vitrinele cu autoservire (fruit bar, salad bar cele, cele cu mâncare gata pregătită) sunt temporar închise.
  • Limitarea accesului în magazine, în perioadele în care sunt aglomerate, la un număr redus de persoane.
  • Panouri transparente montate în toate magazinenele la casele de marcat, care vor fi un scut de protecție împotriva COVID-19 între clienți și casieri.
  • Marcaje pe podea, în zona caselor de marcat pentru indicarea distanței de cel puțin 1 metru între clienți.
  • Cumpărături mai sigure în online: pentru a evita contactul prelungit la predarea produselor, livrările din supermarketul online propriu sunt limitate la plata online cu cardul. Plata ramburs, cu cash, a fost eliminată temporar în această perioadă.
  • Livrare comenzi online fără contact direct cu curierul pentru cazurile de autoizolare la domiciliu: pentru situtațiile în care clienții sunt în autoziolare la domiciliu, curierul trebuie anunțat anterior și va lăsa coletele la ușă, evitând astfel contactul direct. Alte măsuri de prevenție privind cumpărăturile online sunt detaliate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *