Apasă tasta Enter

Despre noi

Programul Seniorul.ro este dezvoltat de 3 organizații independente ale societății civile – Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC), Asociația CSR Nest și Asociația Magic Seniors.

Activă din 2012, Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC) pledează pentru o societate caracterizată de sentimentul apartenenței, al implicării, al integrării și empatiei membrilor care o compun. GEAC urmărește creșterea solidarității și a capacității de acțiune a oamenilor pentru binele comun. Suntem o organizație centrată pe dezvoltarea de mecanisme inovative de atragere de oameni și fonduri în și pentru comunitate.

Asociația CSR Nest a fost înființată în anul 2010 cu scopul de a contribui la dezvoltarea socio-economică, culturală și educațională a României. CSR Nest oferă soluții și servicii mediului de afaceri și organizațiilor societății civile în domenii precum cel al responsabilității sociale corporative (CSR), dezvoltării organizaționale și comunitare, economiei sociale sau proiectelor de mediu, pentru a crește impactul acțiunilor lor în comunitate. O altă direcție strategică a asociației este de a informa și crește gradul de conștientizare a publicului larg cu privire la impactul organizațiilor neguvernamentale și ale companiilor responsabile social în comunitățile din care fac parte.

La final de 2018 s-a născut ideea unei asociații. Am întors-o pe toate părțile, i-am găsit plusuri și minusuri, iar la începutul lui 2019 a apărut Asociația Magic Seniors. De ce Magic? Pentru că fiecare individ are ceva al lui, are ceva special. De ce Seniors? Pentru că seniorii activi nu mai au atât de multe oportunități de a arăta lumii întregi ce pasiuni au, ce dorințe au și cât de multe lucruri mai pot face. Indiferent de vârstă, tineri sau seniori, putem crea legături, învăța unii de la alții și ne putem bucura de pasiunile comune, împreună.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *