Apasă tasta Enter

Despre noi

Programul Seniorul.ro este dezvoltat de două organizații independente ale societății civile – Asociația CSR Nest și Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC).

Asociația CSR Nest a fost înființată în anul 2010 cu scopul de a contribui la dezvoltarea socio-economică, culturală și educațională a României. CSR Nest oferă soluții și servicii mediului de afaceri și organizațiilor societății civile în domenii precum cel al responsabilității sociale corporative (CSR), dezvoltării organizaționale și comunitare, economiei sociale sau proiectelor de mediu, pentru a crește impactul acțiunilor lor în comunitate. O altă direcție strategică a asociației este de a informa și crește gradul de conștientizare a publicului larg cu privire la impactul organizațiilor neguvernamentale și ale companiilor responsabile social în comunitățile din care fac parte.

Activă din 2012, Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC) pledează pentru o societate caracterizată de sentimentul apartenenței, al implicării, al integrării și empatiei membrilor care o compun. GEAC urmărește creșterea solidarității și a capacității de acțiune a oamenilor pentru binele comun. Suntem o organizație centrată pe dezvoltarea de mecanisme inovative de atragere de oameni și fonduri în și pentru comunitate.

No Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *